This is all about photography


My name: NOR NAZRI MOHAMED
My Fotopage: http://nornazri81.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
HAZIRUL ZAHIM ABAS
Latest entry:PERNIKAHAN ESQANITA DAN SHAHRIZAL, SERI PACIFIC HOTEL, KL
View this Fotopage entry
Roland Hashim
Latest entry:Yasmin Ahmad: Al-Fatihah
Saya berasa sungguh sedih atas pemergian pengarah tersohor Yasmin Ahmad ke rahmatullah. Saya merupakan antara fotografer yang terlibat di majlis filem Talentime bulan Mac 2009. Allahyarham merupakan seorang yang baik hati, mementingkan orang tua dan keluarga, dan mempunyai pandangan positif terhadap keyakinan diri dan cinta. Kehilangan Allahyarham pasti dirasai dan saya amat berbangga terlibat dalam projek Allahyarham sebelum ini. Semoga roh nya dicucuri rahmat. Al-Fatihah... A Roland Has... View this Fotopage entry
yasmin ahmad
trisno fotogeraffi
View this Fotopage latest entry
sham terunadara
Latest entry:New Face Of Terunadara.com
Salam buat semua..lama gak tak update ni..mmm..walaubagaimana pun.. kami telah berwajah baru untuk sekali lagi..Namun begitu ada beberapa ruangan masih dikosongkan terutama pakej yang sedia ada. Anda boleh mengirimkan e-mail pada kami tentang pakej yang akan diwar-warkan . Pada yang sudah menghantar e-mail untuk sebut harga harap bersabar , pihak kami sedaya-upaya akan cuba memberi maklum balas segera secepat mungkin. Pihak terunadara sedang dan masih menyemak mengenai pakej :-D photography buat mas... View this Fotopage entry
BroZ Graphic Design
Latest entry:Kami gegarkan MALAYSIA
Salam semua...skrg aku dh kurang aktif didalam aliran fotopages dh... skrg move kpd facebook... so add la aku klu free2 2..nk btnya, blajar mengenai editng...boleh lah add aku... mie broz | zalhilmy ismail man broz | zalhilman ismail n utk melihat gmbr2 grup kitorng leh lah tgk kat site nie http://gerila.deviantart.com ~ gmbr2 tkini n editing y smakin meningkat ada dsna... orng kata kitorng rabak,longkang n merapu so kitorng dh prove we PHOTO RADICAL MALAYSIA akan gegarkan KLUE URBANS... View this Fotopage entry
Anggun D Chanteq
Latest entry:Anggun D' Chanteq GALLERY
Selamat datang 2011… Semoga tahun baru ini memberikan kesejahteraan kepada kita semua. Pertama sekali, terima kasih diucapkan kepada semua pelanggan kami yang selama ini memberikan sokongan. Tidak lupa juga kepada pelanggan kami yang akan datang. Sempena menjelang tahun baru 2011 ini, kami dari pihak ANGGUN D' CHANTEQ berbesar hati mengumumkan OPEN BOOKING FOR 2011 dengan tawaran yang lebih menarik… Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut pakej yang ditawarkan, sila hubungi kami melalui emai... View this Fotopage entry
aNgGuN, chaNteQ & MeNaWaN...
bunga tulep
Latest entry:note book rosak..
g KL jmpe mechanic note book.. opss.. jgn mare abg wan. dvd player aku rosak.. smbil2 2.. leh main dgn ank sedara aku yg temok 2.. husna lar.. sape lagik.. :-D :-D :-D View this Fotopage entry
dlm kete. otw ke pudu...
Asrul Yazid Miswandi
Latest entry:Bukit Pelandok, N.Sembilan
View this Fotopage entry
suhaidan photographer
Latest entry::: SELEPAS 31 TAHUN YANG LALU ::
Gambar nostalgia bersama sepupu aku ketika kunjungannya ke kg waktu itu, .. masa tu lingkungan umur kami sekitar 7-8tahun, seingat aku gambar ini di ambil oleh arwah Ayahanda ku ...Mengimbas kembali kenangan silam di tempat yang sama 31 tahun yang lalu... aku merakam kan semula ... singkatnya masa berlalu.... $-) View this Fotopage entry
Anjung Memori
Latest entry:Nazeri and Shikin
Copyright © 2006 - 2008 Anjung Memori. All Rights Reserved. Event Nazeri and Shikin Outdoor Session Venue Ampang Date 17th August 2008 Photog Razif@Johanlennon WEDDING,EVENT,COMMERCIAL & POTRAITURE PHOTOGRAPHY CALL US for quotation enquiry / appointment: Our Team: Razif - 012-2958763 http://johanlennon.multiply.com/photos((Multiply))http://www.flickr.com/photos/johanlennon/((Flickr)) Alba - 012-6323651 http://www.flickr.com/photos/nine703/((Flickr)) Email anjungmemor... View this Fotopage entry
Aloha Beauty and Bridal
View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:c e n t h a adura
View this Fotopage entry
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
Azahar Saary Photography
View this Fotopage latest entry
Shahril Fahmey
Latest entry:kami dah berpindah!!!!
datang lawat tau :)) http://www.shahrilfahmey.com View this Fotopage entry
AzLiEdA FoReVeR
salam semua kawan kawan..ekceli laman aku ni tidak akan display lagi koleksi wedding photo..segala koleksi wedding photo atau ape aje mengenai diri aku n family akan aku upload kat link nie...=> http://thephotolicious.com/shida/ meh dtg ke blog baru aku yg x sberapa tu eh...aku tramat sayang ngan korang sume...mmmmuahsss...heheeheee...mekaseh atas sgala komen yg membina n sume respond yg bes from ols fwens..... :-D :-D :-D View this Fotopage entry
m a r s o l o s
Latest entry:~Entry Terakhir~
::PEMBERITAHUAN:: Untuk memudahkankan kalian semua sila klik http://marsolos.wordpress.com Walaubagaimanapun, fotopages ini akan dikekalkan untuk rujukan sehingga suatu tarikh yang difikirkan akan datang. Terima Kasih. View this Fotopage entry
chino chino
Latest entry:akhir kini pasti
Pada hari ini adalah hari yang paling bahagia ,pagi pagi lagi masuk opis ana bagitahu aku yang aku punya gambar masuk paper aku rasa teruja sangat sebab penat jerih dalam photography akhirnya mendatangkan hasil. P/S: Sumber dari pancaindera ahad 16 november 2008. View this Fotopage entry
secrettouch secrettouch
Latest entry:cover sticky album
View this Fotopage entry
Mohd Zubir Mohd Juzad
Latest entry:Moved
Moving to http://www.flickr.com/photos/mzubir View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016